Skip to main content

Op Roze Woensdag zitten drie nail techs van The Nail Art Club Nijmegen klaar om jouw nagels om te toveren tot kunstwerkjes! Laat één of meerdere nagels versieren en complete your look.

Roze Woensdag x The Nail Art Club Nijmegen

Op Roze Woensdag transformeert Nijmegen in een kleurrijk paradijs. En The Nail Art Club is erbij om de festiviteiten een extra tintje glamour te geven. In samenwerking met Kelfkensbos Helemaal Los, is onze stand te vinden op het bruisende Kelfkensbos, waar we speciale Roze Woensdag-geïnspireerde nail art aanbieden.

Dit is een unieke kans om jezelf te trakteren op een sassy en stijlvol detail dat je look compleet maakt voor deze feestelijke dag.

Roze Woensdag Nijmeegse 4daagse 2024 x The Nail Art Club Nagels

Max 4 nagels p.p. | €5,00 per nagel

Nagels Roze Woensdag: Een Persoonlijk Accent

Roze Woensdag staat in het teken van liefde en diversiteit. En wat is een betere manier om dat te vieren dan met een persoonlijk accent? Onze nagelstylisten staan klaar om je nagels te transformeren met creatieve en feestelijke designs die tot wel drie weken blijven zitten.

Roze Woensdag Nijmeegse 4daagse 2024 x the Nail Art Club Nagels-2

Geniet van de Festiviteiten op Kelfkensbos

Na je bezoek aan onze nagelstand is er genoeg te beleven op het Kelfkensbos. Snuffel rond in de vintage kilosale van Kilo Kilo, geniet van een goede line up qua muziek, proef de diverse gerechten van de foodtrucks en drink de beste koffie. Het Kelfkensbos is de ideale plek om je klaar te maken voor de avond.

Kom langs bij The Nail Art Club op het Kelfkensbos tijdens Roze Woensdag en geef je nagels die extra flair!