Skip to main content

Bij The Nail Art Club in Nijmegen kun je nu genieten van onze exclusieve Spa Manicure behandeling, het nieuwste product van The Gelbottle. Deze luxe behandeling biedt een complete verwennerij voor je handen, waardoor ze zijdezacht en perfect verzorgd aanvoelen.

Spa Manicure bij The Nail Art Club in Nijmegen: verwennerij voor je handen

Waarom kiezen voor een Spa Manicure?

Met onze Spa Manicure behandeling krijgen je handen de aandacht die ze verdienen. De behandeling begint met een zorgvuldige klassieke manicure, waarbij je nagels worden gevijld, gevormd en je nagelriemen worden verzorgd.

Vervolgens dompelen we je handen onder in een voedend handbad met vitamine E, gevolgd door een intensieve scrub om dode huidcellen te verwijderen en je huid te vernieuwen. Daarna ontvang je een ontspannende handmassage om de bloedcirculatie te stimuleren en je handen te ontspannen.

Het Geheim: Hyaluronzuur Masker

Een van de hoogtepunten van deze behandeling is het zuiverende en hydraterende masker met hyaluronzuur. Dit krachtige ingrediënt hydrateert diep en herstelt de natuurlijke vochtbalans van je huid, waardoor je handen zijdezacht aanvoelen en er stralend uitzien.

Geniet van de Luxe bij The Nail Art Club

Laat je handen verwennen in een luxe en ontspannen omgeving, terwijl je geniet van een kopje verse koffie. Onze ervaren nail techs zorgen ervoor dat je elke behandeling verlaat met prachtig verzorgde handen en nagels.

De Spa (zonder manicure) kun je als add-on toevoegen aan je Gel Polish of BIAB treatment.

Gun jezelf de ultieme verwennerij en boek vandaag nog je Spa Manicure behandeling bij The Nail Art Club in Nijmegen.