Skip to main content

Ontdek wat er gebeurt achter de deuren van The Nail Art Club in Nijmegen in deze virtuele sneak peek. Volg mijn belevenis om mijn nagels te verfraaien met een vleugje Valentine-magie. Van het binnenkomen tot de onthulling van prachtige Valentine Nails.

Deze video biedt een realistische kijk op de stappen en keuzes die leiden tot de uiteindelijke Valentine Nails. Het laat zien hoe skills en creativiteit samenkomen bij The Nail Art Club in Nijmegen.

 

Valentijns Nagels in Actie

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht stap ik de salon binnen voor een speciale afspraak. Wat fijn – de bus stopte recht voor de deur van de nagelsalon op de Sint Annastraat! Bij binnenkomst word ik verwelkomd met een verse kop koffie. Vervolgens neemt de nail tech de tijd om samen het design te kiezen.

Biab in Nijmegen Ontleed

Nu is het tijd om de basis te kiezen. De keuze valt op een BIAB-behandeling, omdat deze gericht is op het versterken van de nagels en het creëren van de ideale basis waarop de Valentine Nail Art wordt aangebracht. Dan worden de nagels gefixeerd onder de uithardingslamp, klaar om de creatieve fase in te gaan.

Creatieve Uitspatting: Valentine Nail Art

Het hoogtepunt van de video is het moment waarop de Valentine Nails voltooid zijn en worden onthuld. Blij met het resultaat en verzekerd van prachtige nagels in de komende drie weken, verlaat ik de salon, helemaal klaar voor Valentijnsdag!