Skip to main content

Professionele Nail Art bij een nagelsalon

Hoewel je geld kunt besparen door thuis zelf je nail art aan te brengen, zijn er verschillende voordelen om te kiezen voor een nail art behandeling in een professionele nagelsalon. Hieronder vind je een aantal redenen om je nail art door een professionele nail tech te laten doen.

Producten van hoge kwaliteit

De meeste professionele nagelsalons werken met de beste producten die ontworpen zijn om jouw nagels te verzorgen en te beschermen. Deze producten bevatten vaak ingrediënten zoals Vitamine E en keratine die jouw nagels harder en vochtiger maken. Sommige lakjes, die je bijvoorbeeld in de drogisterij kunt kopen, kunnen zware chemicaliën bevatten die jouw nagels op lange termijn kunnen beschadigen.

Bij de The Nail Art Club werken we met het merk The Gelbottle. Dit duurzame, vegan en cruelty-free merk behoort tot de top van de nagellak industrie.

Expertise van de nail tech

Nail techs die werken in een salon hebben een uitgebreide en professionele training gehad waarbij ze de skills en kennis van het vak hebben geleerd. Hierdoor zal een nail tech een swirl design strakker en sneller zetten dan een ongetraind persoon. Door dit aan een professional over te laten kun jij erop vertrouwen dat het resultaat van hoge kwaliteit zal zijn.

Ontspannen tijdens een nail art behandeling

Je nagels door iemand anders laten wordt door veel mensen als een ontspannend ervaren. Just sit back and relax, wetende dat je nagels in goede handen zijn. Dit kan met name gunstig zijn voor mensen met een volle agenda die simpelweg niet genoeg tijd hebben om zelf nail art aan te brengen.

Langdurige resultaten

Professionele nail art is duurzamer en blijft langer zitten dan DIY nail art. De nail tech zal technieken en producten gebruiken die ontworpen zijn om jouw nagels er zo lang mogelijk goed uit te laten zijn.

Dus, de volgende keer dat jij overweegt om zelf thuis nail art te doen, overweeg dan ook de voordelen van een professionele nagelstyliste. Hierdoor krijg je niet alleen mooie en gezonde nagels, je ervaart ook de ontspanning van de behandeling waarbij iemand jou in de watten legt. Een win-win!