Skip to main content

Zelf swirl designs maken

Swirl designs zijn een klassieke en chique manier om je nagels op te laten vallen. Als je je nagels niet in een nagelsalon wilt of kunt laten doen – geen probleem. Want het goede nieuws is dat je voor een degelijk resultaat geen professionele nail tech hoeft te zijn! Met een beetje oefening en enkele basisvoorzieningen kan jij thuis ook zelf swirl designs maken.

In 4 stappen thuis zelf swirl designs doen

Je hebt het volgende nodig:

  • Nagellak – minimaal twee kleuren (één voor de basiskleur en één voor de swirls)
  • Tandenstoker, naald of borstel met scherpe punt om de swirls te maken
  • Nagellak remover en wattenbollen om verkeerde lijnen te verwijderen
  • Een top coat bovenop je design die bescherming biedt en glans toevoegt

Swirl design stap 1

Kies een basiskleur en breng deze aan op de nagels. Laat de lak voldoende drogen voordat je aan de volgende stap begint.

Swirl design stap 2

Dip het puntje van de tandenstoker, naald of borstel met scherpe punt in het potje met de andere kleur. Begin in het midden en werk je weg naar buiten door middel van draaiende bewegingen om een swirl design te maken.

Swirl design stap 3

Foutje gemaakt? Lak op je huid? Gebruik dan de wattenbal, doordrenkt in nagellak remover, om de randjes op te schonen.

Swirl design stap 4

Nadat je de swirls hebt gemaakt en de lak is voldoende gedroogd, breng dan de top coat aan ter bescherming en om glans toe te voegen.

Klaar!

Met dit eenvoudige stappenplan creëer je thuis stijlvolle en unieke swirl designs. Wees niet bang om met verschillende kleuren en designs te stoeien totdat je de stijl hebt gevonden die het best bij jou past. Met een beetje oefening ben je in no-time een pro in DIY nail art!