Skip to main content

De zomer lijkt voorbij, de herfst komt eraan. Wat zijn de nageltrends in de herfst 2024? Welke stijlen zijn weer helemaal in? Van burgundy nails tot double denim.

Nageltrends Herfst 2024: de Must-Have Looks voor dit Seizoen

De herfst is aangebroken en daarmee komt een nieuw seizoen vol nageltrends. Dit jaar zien we een mix van klassieke kleuren, subtiele tinten en opvallende metallics die perfect passen bij de modetrends van herfst 2024.

Van de heropleving van khaki tot de zachte nuances van chiffon en ruffles, deze nageltrends geven je look een eigentijdse touch. Ontdek hier de nageltrends die dit seizoen domineren.

Khaki Comeback: de Kleur van de Natuur

Khaki is terug van weggeweest! Daarom wordt khaki dit najaar een absolute must-have op je nagels & in je garderobe. Omdat deze aardse tint perfect aansluit bij de natuurlijke kleuren van de herfst, geeft het je nagels een stoere maar toch verfijnde uitstraling.

Of je nu kiest voor een matte afwerking of een glanzende topcoat, khaki blaast je je nagelroutine nieuw leven inblaast.

Nageltrends Herfst Khaki
© Pinterest Khaki Nails

Burgundy Nails: Klassiek en Tijdloos

Burgundy is een kleur die nooit uit de mode raakt. Daarom is deze diepe, rijke tint in de herfst van 2024 weer volop terug. Omdat burgundy nails elegantie uitstralen, zijn ze perfect voor de koelere maanden.

De diepte van burgundy een ideale keuze voor diegenen die een statement willen maken met hun nagels.

Nageltrends Herfst Burgundy Nails
© Pinterest Burgundy Nails

Chiffon en Ruffles: Sheer Elegance

De chiffon en ruffles trend die we dit najaar in de mode zien, vertaalt zich naar nagels in de vorm van delicate nude tinten en sheer finishes. Deze trend draait om zachtheid en subtiele luxe.

Daarom is het perfect voor wie van een meer ingetogen look houdt. Kies voor shades in zachte nude kleuren met een lichte glans of probeer de nieuwe cateye kleuren die een textuur aan de nagel geven. Een onmisbare trend voor dit seizoen!

Nageltrends Herfst Lipgloss Sheer Chiffon
© Pinterest Chiffon & Ruffles Nails

Double Denim: Stoer en Trendy

De double denim trend is niet alleen populair in de modewereld. Maar het heeft ook zijn weg naar de nagels gevonden. Denk aan het combineren van verschillende blauwtinten voor een speelse twist. Deze trend leent zich perfect voor een meer casual, maar toch modieuze uitstraling.

Combineer het met chrome afwerking om een trendy look te creëren die helemaal in lijn ligt met de herfstmode van 2024. Met deze nadruk op double denim blijven we vooroplopen in de nageltrends 2024.

Nageltrends Herfst Double Denim Nails
© Pinterest Double Denim Nails

Metallics: Glans en Glamour

Aangezien geen enkel herfstseizoen compleet is zonder een vleugje glamour, doen dit jaar metallics het werk. Metallic nagels zijn de perfecte manier om je look dat beetje extra te geven. Of je nu kiest voor zilver, goud of brons – deze trend staat echt op zichzelf!

Omdat metallics het licht vangen en je nagels een futuristische en edgy uitstraling geven, zijn ze ideaal voor de feestdagen die voor de deur staan.

Nageltrends Herfst Metallic
© Pinterest Metallic Nails

Aura Nagels: Mystieke Overgangen

De aura trend is een van de meest opvallende nageltrends van dit seizoen, die eigenlijk nog meelift met afgelopen zomer. Deze trend draait om het creëren van zachte kleurverlopen en mistige overgangen tussen tinten. Aura nagels kunnen worden gecreëerd met bijna elke kleur.

Maar de combinatie van zachte nudetinten met diepe kleuren geeft het mooiste resultaat. Deze trend is perfect voor degenen die iets unieks willen proberen zonder te overdreven te zijn.

Nageltrends Herfst Aura
© Pinterest Aura Nails

Samenvattend, de nageltrends van de herfst 2024 bieden voor elk wat wils. Of je nu houdt van klassieke tinten zoals burgundy of avontuurlijk bent met metallics en aura nagels.

Door deze trends te combineren met de mode van het seizoen, zoals double denim en chiffon, kun je een samenhangende en modieuze look creëren.

Ga langs bij jouw favoriete nagelstudio en bespreek de mogelijkheden met je nagelstyliste om deze trends tot leven te brengen!